Dan före dan

2012-07-27 88 kommentarer
Okategoriserade

20120727-125435.jpg

I morgon en veckas semester på Gotland. I dag febril aktivitet allt som måste hinnas. Men solen sen underbara solen gör oss lata. Lunchen dras ut i det oändliga. På skrivbordet ligger måstena i en hög. Blundar och går förbi. Intervjun med miljöminister Lena Ek ligger och marinerar liksom kaffemötet med läsaren Kerstin, bild, som vann en stund med mig.
Istället ägnar jag mig åt att läsa alla tackmejl som inkommit apropå min krönika i torsdagens Expressen om hur kvinnor i Mellanöstern behandlas och den stora tystnaden. Gläder mig åt responsen!
I går var jag och väninnan och såg The Last Walz, en relationsfilm från Kanada. Lysande och vi var tvungna gå på lokal för att diskutera vad det var vi upplevt. Så ska filmer vara. Kom i säng 01.00. Ovanligt men det var ju en ljuvlig film och sommarkväll.

88 kommentarer

Ta det liiiiite lugnt 😉 Din krönika är fantastiskt… berörande… och ja, så mycket man vill skriva men så lite ord som kan beskriva det.
Ha det fint på semestern!

Skriv en kommentar