Hej tjockis

2012-08-10 107 kommentarer
Okategoriserade

20120810-200602.jpg

20120810-200529.jpg

Slö vecka med varannantimmes-väder och halvlugnt på jobbet. Vårt fantastiska team har kört när vi ordinarie solat eller gjort annat på semestern. Så därför kunde jag umgås med barnbarn, syssla med mina gamlingar och förbereda en tuff höst med många särskilda reportage. Vi har haft en bra sommar upplagemässigt vilket är avgörande i alla fall för mitt humör.
Hurra!
I går gick jag lite fel och plötsligt kom en racercyklist i cykelbanan och skrek till mig “Flytta på dig tjockis!” Jag gick lite för långsamt över cykelbanan. I vägen för honom.
Efter chocken och lusten att knuffa omkull honom bestämde jag mig för att återuppta min slumrande shape-up-app.
Snart blir älsklingen pansjo också precis som jag. Vilken underbar ålder, bara så ni vet ni som ännu inte är där. Visste inte att 65 skulle bli en riktig höjdarålder!

 

107 kommentarer

Skriv en kommentar