20120814-190231.jpg

Nu är tidningarna fulla av råd som handlar om hur vi ska kunna klara av att börja jobba. Olika stressdoktorer coacher och andra ger råd hur vi ska bete oss för att klara av att gå till jobbet!
Jag tar mig för pannan. Är vi vuxna eller? För mig känns det förolämpande. Vad tror de att semester åstadkommer med oss – att vi blir barn på dagis och måste köra invänjning?
Sitter ute denna underbara kväll och firar särbons 65-årsdag. Kollar på min snygga pansjo och känner att det är inte så tokigt med äldre män.
I dag firade vi av chefen Ulrika som går mot högre höjder. Kolla vilken fin cykelhjälm hon fick och magnolia, rosor, ringnlomma akleja med mera fick hon också, och allt måste planteras på lantstället. Vi, givarna, blir då ständigt ihågkomna. Tips alltså på bra present är personlig planta kopplad till föremålet.
Av mig fick hon en honungsros, en härdig klättrare. För en ros är en ros är en ros. Precis så tycker jag hon är. Rabattens stjärna.

20120814-190211.jpg