Bortskämt och käftsmäll

Veckans lista var mest toppensaker, men sen kom livet emellan och tog tag i mellanrummen. Då behövs en farmor.

1.Blondinbella heter hon inte längre, Isabella Löwengrip, som nyss utsågs till Årets Yrkeskvinna av Veckans affärer. 100 miljoner i omsättning och 1,5 miljoner följare och ett stort energiknippe. Henne intervjuade jag för medarbetarna på Bonniers Tidskrifter som bytt namn och heter Magazines and brand.

Vi blev så imponerade. Bara 27 år och sån ordning i pallet och på affärerna. Skild, 2 barn och hemhjälp.

– Jag tar hjälp med allt som någon annan kan göra i hemmet. Vilket gör att jag kan hämta och lämna på förskolan när det är min vecka. Och vara som vilken mamma som helst trots ett enormt späckat schema.

Framgång är verkligen ingen slump.

2. Inte heller för skulptören Hertha Hillfon som praktiskt taget bodde bokstavligen i sin keramikatelje. Delar av hennes verk har tagits om hand och kan ses på ett pyttelitet museum på Skeppsholmen. I ❤️ hennes kraftfulla verk. Inga små koppar här inte. Stort magnifikt. Här är ett par jeans.

3. Hjärtformade pizzor charmade pizzabagarna kvinnorna med på Eataly. Det nya mattemplet i stan. Men på vårt italienska stamställe på Pålsundsgatan har vi nyligen ätit en drömpizza. Konkurrens skärper skickligheten.

4. Rivieraklubben lockade ner mig och väninnan Susanne Hobohm till Nice. Jag pratade om oss, som vanligt, de nya märkvärdiga äldre. Här med en sådan till, Ann Marie von Sivers.

Ser ni hur lättklädda vi är? Men det var tillfälligt, sen började det regna igen. Roligt möta så många som älskade M!

5. Caruso heter min halvnya kärlek. Katten som älskar att vara nära men aldrig i knät. Och jag försöker och försöker. Han spinner och spinner men inte i knät. Okey okey man kan inte få allt.

6. Underbar personal på barnintensiven på nya KS, där jag tillbringat ett antal timmar. Ett barnbarn (nu utom all fara och på bättringsvägen). Oavsett allt som skrivs om detta bygge så var mina erfarenheter goda. Här är det en person på varje liten patient 24/7.

Här får mitt hjärteblod 100 procentig uppmärksamhet av Ubah undersköterska. Jag tänker på världens alla barn som inte får möjlighet till sån vård.

7. Alla dessa poddar. Och här är jag huvudperson. Delar av mitt liv och en trevlig intervjuare Benjamin Andree. Min blygsamhet hindrar mig att tycka att ni ska lyssna.

Minus. Att Benny Fredriksson tar sitt liv. Stockholms Stadsteater stora succéchef orkade inte. Drevet blev för mycket, så säger pressmeddelandet från teatern. Tänker på Ann Sofi von Otter, hustrun och de två barnen. Och alla vi i publiken.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..