Lyssna på Sommaren

Nu går Morran över världen och sprider sin iskyla. Det är filosofen Åsa Wikfors som får mig att reflektera över vår sköra demokrati med sin liknelse från Tove Janssons böcker om Mumintrollen. Jag hör henne i en av de hittills (13/7) utmärkta Sommar i P1. Har lyssnat på nästan alla och de är så tänkvärda precis det vi behöver: kunskaper och mera kunskaper. Annars finns risk för felaktig historieuppfattning, fördomar och förenklade lösning. Särskilt med en idiot som styr världen ja ni vet vem.

Här är en ni ska lyssna på och imponeras av Ahmed Abdirahman. En annan är Katarina Wennstam och hennes nyttiga ilska över den ojämlika brottsbekämpningen. Lyssna på alla vetja!

Morgonstund i Tv4soffan i Almedalen. Nedan John Mellkvist framtidsspanare som även vår generation. Den kunniga och lyckliga!

Två deltagare som roseminglade Pingis Hadenius och Cathrin Olausson. . Många många litrar!

Också jag var i Almedalen (en bland 45000!) och pratade om ålder. Varför vi 60 plus som är så fantastiska men inte får vara med i arbetsslivet. När ska de förstå att mångårig kunskap och erfarenhet är något att älska.

Här har vi en till 60plussare som har massor att ge Marianne Mörck. Hör henne, se henne 7-8 oktober på vår Lyckokryss. Läs henne snart i tidningen. Var nere hos Malmö primadonnan i Bunkeflostrand och hennes 30 000 Kindereggleksaker och katten Pysen.

Nu packar jag för Italien. 10 familjemedlemmar ska äta

köpa skor

Umgås

Hej då Caruso på ett tag. Du är välomhändertagen. Puss från matte.

  1. Lika inspirerande som alltid. Jag hade aldrig klarat eller överlevt om jag inte fått denna inspiration. Har beundrat dig Amilia adamo i hela mitt liv. Jag har gått igenom mycket här i livet. Alltid fått den rätta påfyllningen utav dig.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..