Så mycket bättre

Listan handlar om allt som blir så mycket bättre – om man tränar sig på att se det vackra, det häpnadsväckande och sin kropp som trots hälsporre, tandfickor och ryggfläsk är ett tempel att glädja sig åt. Längst där inne bor själen som också mår bättre av ett hyfsat hus.

1. Alla borde åka på Hälsoresa (som har råd) och investera i kroppen och i sinnet.

Här fanns mödrar och döttrar, väninnor, tvillingar och ensamåkare – alla rymdes i M-magasins famn. Vi dansade, stretchade, pratade och hade kul trots att Sverige (fan) hade bättre väder!

2. Agneta Ljungmans pruttkudde-klänning tog priset i underhållningsgrenen. Jamen vem kan matcha?

3. Ståupp och föreläsningar så man lär sig nåt också, varje kväll på M-resan i hälsans tecken.

En klassiker tror jag att Babbens mammografi på spanska blir, och när Eva Meurk talade kände jag hur fettlevern bara växte inom mig. Har jag koll på mina inälvor?

4. Att plocka bajs och hitta mus i matskål. Madeleine Månsson, alias DJ Gloria och 50-plus-diskodrottning, gick hundbajsvarvet varje morgon på Mallorca – där vi hade vår hälsoresa – före hennes morgonchigong. Och min katt Caruso förstod var han skulle placera sin mus. I matskålen förstås, dock på annan ö, Dalarö.

5. Relationer. Hur gammal jag än blir så undrar jag över människosläktet. En som fördjupat sig i varför vi gör som vi gör är författaren Helena von Zweibergk som var med på resan. En som funderat mer på USAs politik var Dagens ekos Agneta Furvik. Men på vår träningsresa funderade vi mer på hur mycket paella och mojiitos vi kunde inmundiga utan att sabba allt.

6. Så mycket bättre det blev för Gösta Linderholm när jag försvunnit ur hans liv. Jag fick en egen sång, Till Amelia, och han fick Lena. Och snart har det gått 50 år sen dess. Kärt möte i Strängnäs där paret bor.

Det var allt för den här gången. Kärlek på er alla♥️💋😻

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..